ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

بولتون: ترامپ برای ریاست جمهوری آمریکا نامناسب است

بولتون: ترامپ برای ریاست جمهوری آمریکا نامناسب است مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با یک شبکه خبری آمریکایی عنوان کرد ترامپ برای شغل ریاست‌جمهوری نامناسب است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 18
کد خبر: ۴۶۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جان بولتون»، مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز» به شدت از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا انتقاد کرد.

 

به نوشته وبگاه «هیل»، بولتون در این مصاحبه گفت که ترامپ برای مقام ریاست‌جمهوری آمریکا نامناسب است و صرفاً بر انتخاب مجدد خود در انتخابات تمرکز کرده است.

 

وی در پیش‌نمایش این مصاحبه که قرار است یکشنبه هفته آینده به طور کامل پخش شود عنوان کرد: «به نظر من، او (ترامپ) برای ریاست‌جمهوری (آمریکا) مناسب نیست. من فکر می‌کنم او شایستگی انجام این کار را ندارد.»

 

بولتون در ادامه صحبت‌های خود گفت که من نتوانستم جز اینکه «چه چیز برای انتخاب مجدد خوب است»، اصل هدایتگر دیگری برای ترامپ پیدا کنم.

 

مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید همچنین با استناد به دیدار ترامپ با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی در منطقه غیرنظامی شده مرز دو کره گفت وسواس رئیس‌جمهور آمریکا به پیروزی در دور دوم ریاست‌جمهوری به نتایج سیاسی تصمیمات او تقدم داشته است.

 

وی گفت: «من فکر می‌کنم او (ترامپ) آنقدر بر انتخاب مجدد خود تمرکز کرده که ملاحظات بلندمدت کنار گذاشته شده است.»

 

بولتون افزود: «بنابراین اگر او فکر می‌کرد می‌تواند فرصت گرفتن عکس در کنار کیم‌جونگ‌اون را در منطقه غیر‌نظامی شده مرز دو کره را داشته باشد، تنها بر فرصت گرفتن عکس و واکنش رسانه‌ها متمرکز می‌شد.»

 

وی در ادامه گفت که ترامپ بر تأثیر چنین دیدار‌هایی بر مواضع چانه‌زنی آمریکا تمرکز کمی داشته یا اصلاً تمرکزی بر آنها نداشته است.

 

ترامپ نیز جمعه شب بولتون را مورد انتقاد قرار داد و او را مجرم و دروغگو خواند.

 

این اظهارات، آخرین مسئله در اختلافات شدید به وجود آمده بین بولتون و ترامپ است و این در حالی است که بولتون با حضور در رسانه‌های مختلف به تبلیغ کتاب خاطرات خود می‌پردازد.

 

بولتون، در کتاب خاطرات خود، که قرار است هفته آینده بیست و سوم ژوئن (سوم تیر ماه) منتشر شود، از دوران کار در کنار دونالد ترامپ، به افشاگری علیه وی دست زده است. بخشی از این کتاب مربوط به تمایل رئیس‌جمهور آمریکا برای حمله نظامی به ونزوئلاست.

 

رسانه‌های آمریکایی گفته‌اند کتاب بولتون حاوی افشاگری‌هایی تند علیه ترامپ است. ناشر این کتاب چند روز پیش گفته بود بولتون در کتاب خود نوشته انتخاب مجدد تنها دغدغه ترامپ بوده است.

 

بولتون همچنین در کتاب خود این ادعا را مطرح کرده که ترامپ از «شی جین‌پینگ»، رئیس‌جمهور چین خواسته به کارزار او برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ کمک کند.

 

واشنگتن‌پست بر اساس بخش‌‌هایی از کتاب بولتون که می‌گوید به رویت این روزنامه رسیده نوشته ترامپ در دیداری که سال گذشته با رئیس‌جمهور چین داشته از او خواسته به او برای پیروزی در انتخابات کمک کند.

 

کاخ سفید روز سه‌شنبه با مطرح کردن شکواییه‌ای علیه جان بولتون در تلاش است تا مانع از انتشار این کتاب خاطرات شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار